Kongre Prodüksiyon Hizmetleri

04.07.2018
Kongre Prodüksiyon Hizmetleri

Kongre hizmetleri, kongre pazarlama ve kongreler için yazılım çözümleri içerir. Kongre yapılacak salonun veya mekânın bulunup dekorasyon, ses ve ışık görüntüleme sistemleri ile hazırlanması da dâhil birçok aşaması bulunmaktadır. Kongre prodüksiyon hizmetleri başlangıçtan sonuca kadar profesyonel bir ekip çalışması gerektirir. Sözlük anlamına baktığımız da ülke yöneticilerinin katılımı ile gerçekleşen bir toplantı olsa da son yıllarda ticari kuruluşlar tarafından da kullanılan bir sistemdir.

Kongre Hizmetlerinde Kullanılan Sistemler

  • Simultane, Türkçesi anında tercüme etmek kongrelerde özellikle yabancı katılımcılar söz konusuysa tercih edilen bir sistemdir.

  • Görüntü sistemleri

  • Ses ve ışık sistemleri

  • Sahne

  • Truss

  • DJ Setup

  • Teknik prodüksiyon seçeneklerin den birçoğu kongre prodüksiyon hizmetlerinde kullanılmaktadır.

Teknoloji çağının en büyük avantajları arasında LED sistemler büyük bir yer kaplamaktadır. Konusunda uzman ve deneyimli kadrosuyla VBB Production bu hizmetleri vermek için özverili bir şekilde çalışmaktadır. Kurum ve kuruluşlar tarafından belirli zamanlarda gerçekleştirilen kongrelerde firmamız, ses ve görüntü düzenlemesini, alan süslemelerini, katılımcıların ağırlanması, güvenlik ve lojistik hizmetlerinin planlamasını yaparak organize eder.

Kongre Prodüksiyon Hizmetleri

Led ekranlar iç mekanlar ve dış mekanlar için ayrı hizmet sunar. LED ekran hizmeti sunan VBB prodüksiyon yüksek çözünürlüklü görselleri en etkin şekilde kullanmaktadır. Led ekranların etkili bir iletişim sunabilmesi için teknik prodüksiyon ekipleriyle birlikte hizmet sunmaktadır.  İç mekan ihtiyacınıza uygun ışık sistemi ister gün ışığı, ister florasan aydınlatma altında bozulmayacak şekilde led ekranlar kullanılarak gerçekleştirilir. Görüntü kalitesinin netliği ve renkliliği LED ekranların en büyük avantajlarındandır.

Video mapping, minimum alan hesaplamaları doğrultusun da tekli veya çoklu projeksiyon ile yapıların mimari özellikleri değiştirilmeden deneyim sunan mapping sistemleri satış ve kiralama olarak hizmet vermektedir. Dış mekân LED sistemleri, ışık güçleri açısından iç mekân ledlerinden farklı olan her türlü hava şartlarına dayanması ve kusursuz çalışan dış mekân ledlerin ihtiyacınız doğrultusunda kişiselleştirme imkânın ile led ekran satışı ve kiralama seçeneği vardır.

Sahne Prodüksiyon Hizmetleri

Kongre prodüksiyon hizmetleri arasında kongre sahne dekor hizmetinin yanı sıra kongre ses kiralama ve kongre ışık kiralama hizmeti de sunan VBB Production, işini ciddiyetle yapmayı prensip edinmiş bir firmadır.

  • Ses hizmetleri

  • Işık hizmetleri

  • Truss hizmetleri

  • Scaff hizmetleri

  • Podyum ve Dj hizmeti de sunmaktadır.

Kongre organizasyonların da kısa dönem LED Ekran kiralama hizmeti daha çok tercih edilir. LED ekran kiralama hizmeti sayesinde kongre organizasyonların da daha düşük maliyetlerle ürün ve hizmetlerinin tanıtımlarını yapabilme imkânı sunmaktadır. Firmamız VBB Producytion'ın müşteri memnuniyeti önplanda çalışması hem iş anında hem de iş sonrasında destek vermesi firmanın tercih edilme sebepleri arasındadır. İşini gayet ciddi bir şekilde profesyonel ekiplerle tam zamanında ve istenilen hizmeti sunma odaklı çalışma sistemi uzun yıllar piyasada ilk sırada olmasını sağlayan en önemli faktördür.

LED ekran hizmeti sunan VBB Production, proje ve teknik prodüksiyon ekipleri ile firmalara destek sağlamaktadır. Kongrede kullanılacak olan ekran büyüklüğü ve bakış açısının hesaplanması, ekran çözünürlüğünün en iyi performansta olması, kapalı veya açık alanda yapılacak kullanıma göre ekran parlaklığı, güç kaynağı, sürücü ve soğutucu gibi teknik konuların en iyi şekilde yapılandırılmasını teknik ve proje ekipleri tarafından gerçekleştirir. Firmanın kiralama ve satış sonrası destek vermesi dikkat edilecek özelliklerdendir.